Navigeer met vertrouwen door de zorgregelgeving.

Ontdek hoe Bickz uw zorginstelling kan ondersteunen bij de naleving van wet- en regelgeving, het verbeteren van efficiëntie en het minimaliseren van risico’s door het inzetten van zzp’ers.

Als zorginstelling wordt u in de praktijk dagelijks geconfronteerd met een complexe en veeleisende omgeving. Het is vaak zoeken naar de balans om hoogwaardige zorg te kunnen bieden, de kosten onder controle te houden en te voldoen aan strikte wet- en regelgeving. Het streven naar optimale patiëntenzorg en een duurzame bedrijfsvoering kan daardoor een voortdurende uitdaging zijn.

Het grote aanbod van niet-gekwalificeerde zzp’ers in de zorg maakt deze uitdaging er niet makkelijker op. U weet als geen ander dat het inzetten van niet-gekwalificeerde zzp’ers binnen uw organisatie aanzienlijke risico’s met zich mee kan brengen. Naast het verliezen van de grip op kwaliteit en het borgen van veiligheid, kan deze situatie ook fiscale problemen en boetes opleveren. Bickz maakt zich oprecht zorgen over deze ontwikkeling en wil graag meehelpen om deze situatie te verbeteren.

 

De zorg voor elkaar

Ons doel is om het aantal actieve niet-gekwalificeerde zzp’ers in de zorg sterk te beperken en bij voorkeur tot nul te reduceren. Om dit te realiseren is het nodig om een duidelijke scheiding aan te brengen tussen niet-gekwalificeerde zzp’ers en Bickz-gecertificeerde zelfstandig professionals. Het Bickz-keurmerk is ontwikkeld omdat dit verder gaat dan bestaande keurmerken. Hiermee stelt het Bickz-certificaat de nieuwe norm en willen wij op deze manier een krachtige bijdrage leveren aan betere grip op hoogwaardige zorg en zo het sociaal-maatschappelijk belang dienen.

Wilt u meer weten over het Bickz-certificaat?

Om dit te bereiken heeft Bickz een beweging op gang gebracht waarbij zzp’ers, zorgbemiddelaars en zorginstellingen gezamenlijk betrokken worden om dit doel te realiseren. Wij nodigen u graag uit om partner te worden. Als partner bent u namelijk verzekerd van gekwalificeerde zelfstandige professionals. Daarnaast beperkt u de risico’s bij eventuele fiscale of juridische problemen en voldoet u altijd aan de huidige wetgeving, zoals de ‘vergewisplicht’ als opvolging van de wet WKKGZ. Bovendien krijgt u als aangesloten opdrachtgever toegang tot onze online opdrachtgeversmodule, waar u alle data en status kunt raadplegen van alle Bickz-gecertificeerde zelfstandige professionals.

Als partner bent u verzekerd van gekwalificeerde zelfstandige professionals

Als partner krijgt u meer grip  op kostenbeheersing vanwege het verminderen van onvoorziene kosten of boetes als gevolg van fraude en u voorkomt eventuele reputatieschade. Als partner van Bickz kunt u met vertrouwen uw aandacht blijven richten op uw corebusiness, terwijl Bickz voor de zorgvuldige certificering van gekwalificeerde zelfstandig professionals zorgt. Als partner betaalt u hier niks voor.

Ook partner worden?

Bickz:

Gekwalificeerd personeel, gegarandeerd fraudevrij

Met de inzet van Bickz-gecertificeerde zelfstandig professionals, weet u zeker dat zij voldoen aan alle kwalificaties en voldoen aan de actuele wet- en regelgeving.

Bickz maakt het vergewissen inzichtelijk

De ‘vergewisplicht’ is volledig afgedekt, die zorg nemen wij voor u uit handen. U kunt als aangesloten opdrachtgever uzelf ook ‘vergewissen’ doordat u toegang krijgt tot onze online opdrachtgevers module. Hier is alle data in te zien van alle Bickz-gecertificeerde zelfstandig professionals.

Het beperken van risico’s

Met de inzet van Bickz-gecertificeerde zelfstandig professionals heeft u betere grip op risicobeheersing
en minimaliseert u de kans op eventuele fiscale of juridische problemen.

Betere kostenbeheersing

Het Bickz-keurmerk is zeer gedegen waardoor onvoorziene kosten of boetes als gevolg van fraude geminimaliseerd wordt.

Werken aan een betere reputatie

Hogere kwalitatieve en gekwalificeerde inzet van zelfstandig professionals, fraudevrij, betere risico- en kostenbeheersing, dragen allemaal bij aan een betere reputatie.
Bickz: De enige serieuze keuze voor gekwalificeerde zorg.

Ondersteuning en contact

Neem contact op

Bel mij terug

Vandaag geen tijd, maar wel geïnteresseerd? Wij bellen u terug op het moment dat het u wel uitkomt.