Boost je zorgcarrière als zzp’er met Bickz.

Verhoog je waarde en verbreed je mogelijkheden!
Als zzp’er in de zorg vind je het belangrijk om erkend te worden en je gewaardeerd te voelen. Je bent namelijk dagelijks actief in een omgeving met grote verantwoordelijkheid, vol met uitdagingen. Maar dat kun jij; sterker nog, als zorgprofessional wil je niet anders.

De zorg moet beter worden

In de praktijk kun je situaties tegenkomen waarin je moet samenwerken met zzp’ers die de classificatie ‘zorg professional’ eigenlijk niet verdienen en dat ook niet zijn. Dit brengt risico’s met zich mee voor de kwaliteit en veiligheid van de zorg die jij wilt bieden. Daarnaast levert het ook imagoschade op voor een echte zelfstandig professional zoals jij.

Bickz maakt zich ernstig zorgen over deze ontwikkeling en heeft als missie het aandeel van niet-geclassificeerde zzp’ers in de zorg terug te dringen om zo de kwaliteit van de zorg te vergroten.

Van zzp’er naar ZP

Door een duidelijke scheiding aan te brengen tussen de niet-gekwalificeerde zzp’er en Bickz-gecertificeerde zelfstandig professional (ZP), wil Bickz de zorgsector de kwaliteit bieden die het verdient.

Het Bickz-keurmerk gaat dus niet alleen meer duidelijkheid, zekerheid en vertrouwen bieden voor de zelfstandig professional zoals jij, maar voor de gehele zorgsector.

Je eigen Bickz-keurmerk in drie stappen

Om in aanmerking te komen voor een Bickz-keurmerk, doorlopen we samen met jou deze drie stappen.

Online inschrijven

Je meldt je online aan via de beveiligde en afgeschermde Bickz omgeving. Alle digitale documentatie en informatie kan je hier zelf uploaden. Vanuit hier worden ook de benodigde documenten bij de bron opgehaald.

Persoonlijk gesprek

Door middel van een persoonlijk gesprek leren we je graag beter kennen. Daarnaast doorlopen we samen alle onderdelen die aan bod komen, waaronder fiscaliteit en ondernemerschap.

Het Bickz-keurmerk

Heb je stap1 en 2 succesvol doorlopen? GEFELICITEERD! Nu mag je jezelf Bickz gecertificeerd zelfstandig professional noemen.

Jij blijft investeren in jezelf

Als professional weet je dat persoonlijke groei cruciaal is. Je volgt waarschijnlijk trainingen, doet aan bijscholing, of streeft naar verdere vakinhoudelijke specialisatie. Je begrijpt de waarde van voortdurende ontwikkeling, want jij weet wat je wilt en wat je waard bent.

Het Bickz-keurmerk is een bevestiging van jouw persoonlijke waarde en kennis binnen de zorgsector. Het staat synoniem aan jouw toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid in de zorg.

Wat kost een Bickz-keurmerk?

De uitgebreide procedure voor het verkrijgen van een Bickz-keurmerk is een zorgvuldig proces dat veel verder gaat dan oppervlakkige beoordelingen. Het omvat essentiële stappen gericht op het waarborgen van kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Bickz controleert de aangeleverde informatie en documentatie direct bij de bron, en voert ook persoonlijke gesprekken op ons kantoor. Dit waarborgt dat wij een realistisch en actueel beeld krijgen van jouw vaardigheden, motivatie en betrokkenheid bij de zorg.

Met deze benadering kunnen we met overtuiging stellen dat Bickz zich actief onderscheidt. En dat klopt; een Bickz-keurmerk zet een nieuwe standaard, zeker wanneer je het vergelijkt met bestaande keurmerken.

Een Bickz-keurmerk biedt aanzienlijk meer toekomstperspectief, waarde en zekerheid, zowel voor jou als zelfstandig professional maar ook voor zorginstellingen en bemiddelaars.

Je betaalt dus nog geen € 83,- per maand voor de hele procedure (verplicht éénmalige betaling á €995,- excl. btw voor 1 jaar*). Voor zelfstandig ondernemers is dit bedrag fiscaal aftrekbaar.  

* Om de waarde van het Bickz-keurmerk consistent te waarborgen, is het keurmerk 1 jaar geldig. Daarna vindt jaarlijks een herkeuring plaats. U betaalt € 42,- per maand voor de herkeuring (verplicht éénmalige betaling á €495,- excl. btw voor 1 jaar)

Bickz:

Jij maakt het verschil

Met een Bickz-keurmerk positioneer jij jezelf als hoogwaardige en betrouwbare zelfstandig professional in de zorgsector.

Jij maakt jezelf gewild

Als Bickz-certificeerde zelfstandig professional heb je toegang tot meer, betere en lucratieve opdrachten, aangezien zorginstellingen en bemiddelingsbureaus de voorkeur geven aan gecertificeerd en hierdoor gekwalificeerd personeel.

Administratie en bedrijfsmatige ondersteuning

Bickz kan jou helpen met ondernemerschap, administratieve of fiscale vragen. Daarnaast helpen wij je je met onze kennis over wet- en regelgeving.
Bickz: De enige serieuze keuze voor gekwalificeerde zorg.

Ondersteuning en contact

Neem contact op

Bel mij terug

Vandaag geen tijd, maar wel geïnteresseerd? Wij bellen u terug op het moment dat het u wel uitkomt.