Boost je zorgcarrière als zzp’er met BICKZ.

Verhoog je waarde en
verbreed je mogelijkheden!

Als zzp’er in de zorg vind je het belangrijk om erkend te worden en je gewaardeerd te voelen. Je bent namelijk dagelijks actief in een omgeving met grote verantwoordelijkheid, vol met uitdagingen. Maar dat kun jij; sterker nog, als zorgprofessional wil je niet anders.

De zorg moet beter worden

In de praktijk kun je situaties tegenkomen waarin je moet samenwerken met zzp’ers die de classificatie ‘zorgprofessional’ eigenlijk niet verdienen en dat ook niet zijn. Dit brengt risico’s met zich mee voor de kwaliteit en veiligheid van de zorg die je wilt bieden. Daarnaast levert het ook imagoschade op voor echte zorgprofessionals zoals jij.

BICKZ maakt zich oprecht zorgen over deze ontwikkeling in de zorg en heeft als missie het aandeel van niet-geclassificeerde zzp’ers in de zorg terug te dringen.

Van ZZP naar ZP

Door een duidelijke scheiding aan te brengen tussen niet-gekwalificeerde zzp’ers en BICKZ-gecertificeerde zelfstandig professional (ZP), wil BICKZ de zorgsector de kwaliteit bieden die het verdient.

Een BICKZ Keurmerk in drie stappen

Om in aanmerking te komen voor een BICKZ keurmerk, hebben wij informatie en documentatie van je nodig, zoals opleiding(en), diploma’s, ervaring, verzekeringen, referenties en fiscale informatie. Daarnaast willen wij je tijdens een persoonlijk gesprek beter leren kennen en horen we graag meer over je motivatie en je visie op het ondernemerschap als zzp’er.

Aanmelden

Aanmelden kan alleen online via onze eigen beveiligde en afgeschermde BICKZ omgeving. Alle digitale documentatie en informatie kan je hier zelf uploaden.

Kennismaken

Door middel van een persoonlijk gesprek op locatie leren we je graag beter kennen en bekijken we samen of je als zzp’er daadwerkelijk als zelfstandige wordt geclassificeerd door de Belastingdienst.

BICKZ keurmerk

Als je stap 1 en 2 succesvol hebt doorlopen? Gefeliciteerd met je BICKZ keurmerk!
Vanaf nu mag je jezelf
BICKZ gecertificeerd
zelfstandig professional noemen.

Jij blijft investeren in jezelf

Als professional weet je dat persoonlijke groei cruciaal is. Je volgt waarschijnlijk trainingen, doet aan bijscholing, of streeft naar verdere vakinhoudelijke specialisatie. Je begrijpt de waarde van voortdurende ontwikkeling, want jij weet wat je wil en wat je waard bent.

Het BICKZ keurmerk is een bevestiging van jouw persoonlijke waarde en kennis binnen de zorgsector. Het staat synoniem voor jouw toewijding aan kwaliteit en veiligheid in de zorg.

Met een BICKZ keurmerk stel jij de norm. Je bent dus zeer waardevol voor zorginstellingen en bemiddelaars.

Door je aan te melden voor een BICKZ keurmerk geef je niet alleen blijk van jouw expertise, maar benadruk je ook jouw streven naar professionaliteit en onderscheid je jezelf als een ware zorgprofessional. Jij stelt de norm.

Het mag duidelijk zijn dat je als BICKZ gecertificeerde zelfstandig professional een sterke voorkeurspositie hebt bij zorginstellingen en bemiddelaars.

Wat kost een BICKZ Keurmerk?

De uitgebreide procedure voor het verkrijgen van een BICKZ keurmerk is een zorgvuldig proces dat veel verder gaat dan oppervlakkige beoordelingen. Het omvat essentiële stappen gericht op het waarborgen van kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. BICKZ controleert niet alleen de aangeleverde informatie en documentatie direct bij de bron, maar voert ook persoonlijke gesprekken op locatie. Dit waarborgt dat wij een realistisch en actueel beeld krijgen van jouw vaardigheden, motivatie en betrokkenheid bij de zorg.

Met deze benadering kunnen we met overtuiging stellen dat BICKZ zich actief onderscheidt. En dat klopt; een BICKZ keurmerk zet een nieuwe standaard, zeker wanneer je het vergelijkt met bestaande reguliere keurmerken.

Een BICKZ keurmerk biedt aanzienlijk meer toekomstperspectief, waarde en zekerheid, zowel voor jou als zzp’er, voor zorginstellingen en voor bemiddelaars. BICKZ rekent voor de gehele procedure € 995,- excl. BTW.*

Voor € 995,- ex BTW,
mag jij jezelf zorgprofessional
noemen

* Om de waarde van het BICKZ-keurmerk consistent te waarborgen, is een BICKZ keurmerk 1 jaar geldig. Daarna vindt jaarlijks een herkeuring plaats. Voor een herkeuring wordt € 495,- excl. BTW in rekening gebracht.

BICKZ:

begrijpt de zorgsector…

…en je wens om hoogwaardige zorg te kunnen blijven bieden.

wil het beter maken…

… door betere grip op hoogwaardige zorg te krijgen.

is maatschappelijk betrokken…

… omdat wij willen helpen deze ontwikkeling te veranderen. 

is intrinsiek gemotiveerd…

… omdat wij ons oprecht zorgen maken om de huidige ontwikkeling in de zorg.

kiest voor meer kwaliteit, veiligheid en zekerheid…

… door een duidelijke scheiding aan te brengen tussen niet-gekwalificeerde ZZP’ers en BICKZ gekwalificeerde ZP’ers.

BICKZ: De enige serieuze keuze voor gekwalificeerde zorg.

Wilt u meer weten over BICKZ-keurmerk?