Optimaliseer uw bemiddelingsbureau met Bickz.

Versterk uw positie in de markt, verhoog de kwaliteit van uw diensten en bouw een sterke reputatie op bij zorginstellingen en zzp’ers.

Bickz biedt u voorsprong in de markt

In de competitieve markt van arbeidsbemiddeling kunt u met Bickz echt het verschil maken, want fraudepreventie en het borgen van kwaliteit is essentieel voor uw onderneming. Helaas zijn er bemiddelingsbureaus die wat ‘makkelijker omgaan’ met het controleren van zzp’ers die zij inzetten in de zorg. We kunnen dit als valse concurrentie omschrijven; aangezien deze bureaus het imago van arbeidsbemiddelaars schade toebrengt. Terwijl u er juist alles aan doet om de kwaliteit te leveren waar u voor staat.

Waarom Bickz?

Bickz maakt zich oprecht zorgen over het aantal niet gekwalificeerde zzp’ers in de zorg en heeft als missie om het aandeel van niet-gekwalificeerde zzp’ers in de zorg aanzienlijk te verminderen en het aanbod van gecertificeerde zelfstandig professionals te vergroten. Bickz heeft hiervoor het Bickz-keurmerk ontwikkeld. Het Bickz-keurmerk brengt namelijk een duidelijke scheiding aan tussen niet gekwalificeerde zzp’ers en Bickz-gecertificeerde zelfstandig professionals.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op voor een persoonlijke presentatie!

Hoe werkt de Bickz-certificering?

Het proces van Bickz-certificering is diepgaand en transparant. Bickz neemt de controle van zzp’ers over, inclusief het verzamelen en verifiëren van essentiële documenten zoals opleidingen, diploma’s, certificaten, ervaring, verzekeringen, referenties maar ook fiscale achtergrond. Onze persoonlijke gesprekken waarborgen een realistisch beeld van vaardigheden, motivatie en betrokkenheid bij de zorg. Deze screening is een continu proces, met jaarlijkse controles om informatie up-to-date te houden. De kosten die hiervoor berekenend worden zijn overigens voor rekening van de zzp’ers, niet voor u.

De Bickz-certificering is niet alleen kwaliteit bevorderend, maar ook imago verhogend voor uw bemiddelingsbureau.

Beter voor u, beter voor de zorg

Om de zorg beter te maken, heeft Bickz een beweging in gang gezet. Zowel zzp’ers, zorgbemiddelaars en zorginstellingen worden hierbij betrokken zodat we samen dit doel kunnen realiseren. Daarom willen wij u ook graag als partner. Als partner neemt Bickz de controle van zzp’ers van u over, verminderen we uw regeldruk, verlagen we uw operationele kosten en bieden we u de ruimte om te doen waar u het beste in bent. U kunt met een gerust gevoel uw aandacht gaan richten op uw corebusiness, terwijl Bickz voor de zorgvuldige screening en certificering van zzp’ers zorgt.

Plan uw persoonlijke presentatie

Verbeter uw dienstverlening en marktpositie. Maak nu een afspraak voor een strategische sessie met een van onze experts.

Bickz:

Snelle en betrouwbare matchmaking

Bickz-gecertificeerde zelfstandig professionals zorgen ervoor dat u altijd betrouwbaar en gekwalificeerd personeel kan aanbieden. Dit zal uw reputatie, geloofwaardigheid en betrouwbaarheid vergroten.

Concurrentievoordeel

Met de inzet van Bickz-gecertificeerde zelfstandig professionals zal u zich goed kunnen onderscheiden ten opzichte van concurrenten doordat u exclusief met gekwalificeerde zelfstandig professionals werkt.

Bickz maakt het vergewissen inzichtelijk

De ‘vergewisplicht’ die zorginstellingen hebben, is volledig afgedekt. Het Bickz-certificaat vangt dit immers af. Dit scheelt tijd, kosten en inspanningen zowel voor uzelf als van uw opdrachtgever.

Efficiënter ondernemen

Doordat u over een pool beschikt van gekwalificeerde zelfstandig professionals kunt u sneller en effectiever de juiste matches maken.

Ook Bickz wordt beoordeeld

Als Bickz volgen wij vanzelfsprekend onze eigen kernwaarden. Zo hebben wij transparantie en oprechtheid hoog in het vaandel staan. Om die reden vinden wij het dan ook belangrijk dat ook wijzelf gekeurd worden. Periodiek laten wij dan ook een audit op onszelf uitvoeren.

Bickz, de enige serieuze keuze voor gekwalificeerde zorg.

Ondersteuning en contact

Neem contact op

Neem contact op met Bickz

Telefoon 088-122838838
helpdesk@bickz.com

Bel mij terug

Vandaag geen tijd, maar wel geïnteresseerd? Wij bellen u!